25 maj

2022

Akademsko podjetništvo je novo, še nerazvito področje, ki ima zelo velik potencial, kajti slovenska znanstvena skupnost producira dosežke svetovnega kova.

generiranje idej

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru »Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020«, prednostne osi: »3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast«.

www.eu-skladi.si

Akademsko podjetništvo je novo, še nerazvito področje, ki ima zelo velik potencial, kajti slovenska znanstvena skupnost producira dosežke svetovnega kova. Poleg tega je to strateška prioriteta Evropske Unije, kot je v svojem inavguracijskem govoru poudarila tudi Ursula von der Leyen - Evropa mora ponovno postati vodilna v razvoju ključnih tehnologij

To srečanje združuje raziskovalke in raziskovalce, ki so se že uspešno podali na podjetniško pot in sodelovali pri ustanoviti odcepljenih podjetij. V sproščenem, neformalnem vzdušju se bomo družili in predstavili tako najboljše prakse kot tudi izkušnje in pasti akademskega podjetništva. S srečanjem želimo opolnomočiti dosedanje raziskovalke ter raziskovalce in prenesti njihove izkušnje naprej na nove generacije.


 Udeležba je brezplačna.

 KDAJ: petek, 25. maj, od 19. do 20.30 ure

KJE: Vrt Lily Novy, Tomšičeva ulica 12, Ljubljana

Vsa mesta so žal že zapolnjena!

 

powered by social2s