26 okt.

2023

Vodje se pri vodenju podjetij ne malo krat srečajo s težavami, katerih ostali člani ekipe ne razumejo. Zagonska podjetja se občasno znajdejo v "nezačrtanih, razburkanih vodah" in vodje se sprašujejo, ali je njihovo vodenje krivo za nastalo situacijo.

Braintrust_31.8.

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru »Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020«, prednostne osi: »3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast«.

www.eu-skladi.si

 

Vodje se pri vodenju podjetij ne malo krat srečajo s težavami, katerih ostali člani ekipe ne razumejo. Zagonska podjetja se občasno znajdejo v "nezačrtanih, razburkanih vodah" in vodje se sprašujejo, ali je njihovo vodenje krivo za nastalo situacijo. Skupek vsega rezultira v veliki količini stresa, slabemu spancu, fizični izčrpanosti in neodločnosti. K dodatni količini stresa pa pripomore še mantra zagonskih podjetij "fake it until you make it", s pomočjo katere startupovski kolegi in njihove zgodbe, vedno izpadejo odlično oz. popolno. Takrat se vodje pričnejo spraševati "kaj počnem narobe oz. ali sem sploh primeren vodja".

»CEO, CTO braintrust« srečanje je vodeno srečanje, namenjeno odkriti komunikaciji vodij različnih zagonskih podjetij in pa urejanju odnosov znotraj najvišje inštance v podjetju. Udeleženci tako delijo  predvsem neuspešne zgodbe in pa neljube situacije, v kateri so se znašli in kako so jih reševali. Srečanja imajo veliko pozitivnih učinkov na vodje, pri katerih je glavno spoznanje, da niso sami in da se njihovi kolegi srečujejo s podobnimi težavami.


Dogodek bo potekal v obliki moderiranega pogovora, kjer si bodo startupi izmenjali znanje, dobrih praks in izkušenj za hitrejšo rast inovativnih podjetij.

  ----------------------

Delavnica je namenjena: LUI članom/startupom

 KDAJ: četrtek, 26. oktober, od 14:00 do 16:00

KJE: LUI, Vojkova cesta 63, Ljubljana

Mesta na delavnici so žal že zapolnjena!

 

Logoti SIO 2023

Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstvo za gospodarstvo, turizem in šport ter SPIRIT, Javna agencija.