23 feb.

2021

Za ogromno startupov je pridobiti investicijo sveti gral njihovega obstoja. Vendar - je to res primerno tudi za tvoj startup?

 Copy of 3 delavnica P2

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru »Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020«, prednostne osi: »3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast«.

www.eu-skladi.si

 

Vsak startup na začetku svojega obstoja meni, da nujno potrebuje investicijo za razvoj. Pa je temu res tako?

Investicije niso primerne za vsakogar in tudi njihovo pridobivanje ne pride brez obveznosti. Razmišljanje in odločanje investitorjev je startupovcem pogosto uganka, zato lahko hitro pride do nerazumevanja na obeh straneh.

Na delavnici se bomo poglobili v delovanje investitorjev, vrste investicij, njihovih značilnosti in se posvetili tako vidiku investitorja, kot tudi startupa. Obdelali bomo tudi osnove matematičnih modelov investicij, saj se v njih skriva odgovor na končno odločitev investitorjev.

Ko boste naslednjič torej soočeni s potencialnim investitorjem, boste popolnoma opremljeni in pripravljeni na sklenitev dobrega dogovora.


Jakob Gajšek bo predstavil delovanje investitorjev, razloge investiranja v startup podjetja, ter načine ocenjevanja podjetniških idej. Predstavil bo celoten investicijski proces, skozi številne praktične primere. Kot poznavalec startup ekosistema, eden od ustanovnih članov ABC Pospeševalnika in direktor Ljubljanskega univerzitetnega inkubatorja (LUI), soustvarja podjetniško okolje, predvsem s pomočjo startupom v najzgodnejših fazah.

 

Jakob Gajsek

Delavnica je namenjena: vodjem podjetij in timov ter vsem, ki se želijo pripraviti na investicijo ter pogovore z investitorji.

 

KDAJ: torek, 23. februarja, od 13. do 16. ure


KJE: online

Delavnica je brezplačna! Pohitite s prijavo, število mest je omejeno!

 Prijavi se zdaj!