18 feb.

2020

Za vse, ki si želite na praktičnih primerih naučiti, kje in kako najti super distributerje in kako z njimi zgraditi dober poslovni odnos. Z nami bo Andraž Gavez, pripravite si vprašanja!

 Copy of 3 delavnica P2

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru »Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020«, prednostne osi: »3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast«.

www.eu-skladi.si

 

Ste s svojim poslom že prisotni na trgu? Vas zanima, kako najti res dobre distributerje, ki vam bodo pomagali na poti do uspeha?

Pridružite se nam na naši delavnici, kjer nam bo Andraž Gavez delil nasvete o najboljših načinih, kako iskati distributerje, kako jih najti in kako z njimi zgraditi dober poslovni odnos.

Andraž Gavez je uspešen slovenski startupovec. Je ustanovitelj spletne trgovine Mojačokolada.si, v lanskem letu pa je s poslovnim partnerjem ustanovil Fully, prvi specializiran skladiščni center za spletne trgovce v Sloveniji.

Na delavnici boste izvedeli:

  • kaj sploh pomeni distribucija in kdaj se odločiti za ta korak
  • kje sploh najdemo distributerje in kako se z njimi dogovarjamo
  • kako si izpogajati najboljšo ceno, čeprav naša blagovna znamka še ni prepoznavna.

 Delali bomo predvsem na praktičnih primerih udeležencev, zato pripravite vprašanja in izzive, ki vas pestijo. Predavanje je namenjeno vsem, ki so že zaorali ledino na svoji podjetniški poti in so že prisotni vsaj na enem trgu.

 

KDAJ: torek, 18. februar, od 14.00 do 17.00 ure
KJE: Ljubljanski univerzitetni inkubator

Delavnica je brezplačna! Pohitite s prijavo, število mest je omejeno!

 Prijavi se zdaj!

powered by social2s