26 apr.

2022

Študirate na eni izmed naravoslovnih fakultet in bi si želeli povečati karierne priložnosti?

Startup podjetništvo

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru »Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020«, prednostne osi: »3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast«.

www.eu-skladi.si

Študirate na eni izmed naravoslovnih fakultet in bi si želeli povečati karierne priložnosti?

Na karierni poti je ena izmed vedno bolj ključnih lastnosti podjetnost. Ta je seveda pomembna za vse, ki se podajate na podjetniško pot, pa tudi za vsakogar drugega - zaposlovalci iščejo ljudi z lastno vizijo in zagonom. Z roko v roki s podjetnostjo gre tudi dobra mreža poznanstev.

Na delavnici z Jakobom Gajškom iz Ljubljanskega univerzitetnega inkubatorja boste spoznali pomembnost podjetnosti in poslovnega mreženja. Spoznali boste podjetnost kot usmeritev in podjetništvo kot eno izmed možnosti karierne poti ter kako v praksi delujejo podjetniška podporna okolja.

Delavnica bo potekala v okviru dogodka BioFair. 


Jakob Gajšek je poznavalec startup ekosistema, eden od ustanovnih članov ABC Pospeševalnika in direktor Ljubljanskega univerzitetnega inkubatorja (LUI). Soustvarja slovensko podjetniško okolje, predvsem s pomočjo startupov v najzgodnejših fazah.

Nina Dremelj

 

 Delavnica je namenjena: študentom Biotehniške fakultete, Fakultete za kemijo in kemijsko tehnologijo in Fakultete za farmacijo in sorodnih ved. Udeležba je brezplačna.

 KDAJ: torek, 26. april, od 16.00 do 17.30

KJE: Fakulteta za Kemijo in Kemijsko Tehnologijo

 Vabljeni!

Ekipa LUI

 

powered by social2s