LUI objavlja razpis, preko katerega bomo na osnovi izobraževanj in mentorstev pomagali skupinam z najbolj obetavno podjetniško idejo razviti produkt in ga pripeljati do prvega kupca ter hkrati pripraviti na različne razpise, ki ponujajo nepovratna sredstva

Logotipi za stran

Copy of 3 delavnica P2

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru »Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020«, prednostne osi: »3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast«.

www.eu-skladi.si


LUI objavlja razpis (povezava do prijavnega obrazca) preko katerega bomo na osnovi izobraževanj in mentorstev pomagali skupinam z najbolj obetavno podjetniško idejo razviti produkt in ga pripeljati do prvega kupca ter hkrati pripraviti na različne razpise, ki ponujajo nepovratna sredstva

Razvoj podjetniške ideje boste hitreje uresničili, če zanj pridobite nepovratna zagonska sredstva. LUI strokovnjaki vam bodo na voljo, da vas v začetnih korakih spremljajo in vam svetujejo – vse od priprave poslovnega modela do razvoja prototipa ter do vašega prvega kupca. To izhodišče pa vam bo omogočilo tudi večjo uspešnost na različnih razpisih.

LUI-jevi startupi se na razpis P2 prijavljajo vsako leto in so pri pridobivanju nepovratnih sredstev zelo uspešni. Že nekaj let zapored je bil uspeh na razpisu P2 100%. Sredstva so namreč pridobili vsi prijavljeni in se po točkah uvrstili zelo visoko. Odločilne za uspeh na razpisu P2 so bile dobre podjetniške ideje, s pomočjo LUI-jevih strokovnjakov pa so ekipe izpilile svoje poslovne modele, odlično predstavile svoje ideje in napisale dobro prijavo na razpis.

 
Kako bo potekal izbor?

Strokovna komisija bo vse prijavljene podjetniške ideje ocenila in izbrala najbolj obetavne. Komisija lahko podjetniške skupine povabi tudi na dodaten razgovor, če oceni, da je nujno pridobiti dodatne informacije o njihovi podjetniški ideji. V primeru, da bo število točk izenačeno, bodo imele prednost podjetniške ideje, ki so se na razpis prijavile prej.


Na LUI razpis se lahko prijavite do nedelje, 9.2.2020 do 23.59 ure.

Komu je razpis namenjen?

LUI razpis je namenjen tako posameznikom kot tudi skupinam, ki razvijajo podjetniško idejo. Primarno se lahko prijavijo člani Univerze v Ljubljani – študenti, alumni študenti, mladi raziskovalci, pedagoški delavci, odprti pa smo tudi za vse ostale, ki imate inovativno idejo s potencialom hitre rasti.

Časovnica razpisa:

• torek, 20.1. – odprtje prijav na razpis
• četrtek, 30.1. – delavnica
• nedelja, 9.2. – zaprtje prijav na razpis
• v tednu med 17. in 21. februarjem: če bo potrebno, bodo podjetniške ekipe vabljene na razgovor.
• ponedeljek, 24.2. – izbrane podjetniške ekipe bodo obveščene o (ne)izboru

 

 Prijavi se na LUI razpis!

 

Te zanima, vendar še oklevaš? Pridružiš se nam na delavnici: Z LUI do sredstev P2.