eit lui logo

EIT HEalth EU

 
Na četrti EIT Health delavnici, ki jo organizirata Ljubljanski univerzitetni inkubator in HealthDay.si bomo podjetjem predstavili zakonodajne zahteve s stališča Uredbe EU o medicinskih napravah - Medical Device Regulation (MDR), s poudarkom na klasifikaciji programskih rešitev in kibernetski varnosti.

Predavatelj bo Uroš Tacar, vodilni slovenski strokovnjak za certifikacijo medicinskih pripomočkov. Njegov glavni partner je SIQ, slovenski priglašeni organ za presojo skladnosti. Po tem, kar nam povedo podjetja, ki z Urošem sodelujejo, pozna vsako besedo vseh predpisov, ki se tičejo medicinske opreme, ne le MDR, temveč tudi standarde ISO 13485, staro direktivo MDD, ter druge, o katerih lahko spregovori sam.

Delavnica bo zaradi ukrepov potekala na platformi Zoom, manjši skupini do 7 udeležencem pa bomo omogočili ogled v živo ter s tem možnost za pogovor z Urošem. Za ogled v živo se javite Mojci (Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.), saj bomo delavnico prenašali iz velike dvorane Tehnološkega parka Ljubljana. 

Program

14.10., od 9. do 11. ure, na platformi Zoom

  • 9:00 - Pozdrav Mojca Cvirn in Gregor Cuzak, HealthDay.si
  • 9:05 - Uroš Tacar, samostojni konzultant in sodelavec SIQ: Novosti na področju MDR - s poudarkom klasifikaciji programske rešitve in kibernetski varnosti
  • 10:00 - pogovor z gosti, podrobnosti objavimo pred delavnico
  • 10:15 - vprašanja in odgovori

Prijava na delavnico

 

powered by social2s