eit lui logo

 

75.000€ za razvoj lokalnega inovacijskega okolja! 

 

Odlična priložnost za vse prebojne inovacije s področja zdravja! EIT Health razpisuje sredstva za razvoj lokalnega inovacijskega okolja. Do 75.000€ nepovratnega financiranja lahko pridobijo projekti, na katerih sodelujejo:

  • akademski partner (visokošolska institucija oz. z njo povezana raziskovalna skupina)
  • in vsaj en neakademski partner (podjetje, bolnišnica, občina, nevladna organizacija ali drug deležnik z zdravstvenega področja)

Projekti morajo izkazovati jasno inovativnost in tržni potencial, ter dosegati vsaj raven 2-3 po CIMIT metodologiji. Kar pomeni, iz ideje (stopnja 2) se pomika proti stopnji validacije ideje “proof of concept” (stopnja 3).

Fokusna področja razpisa so:

razpis eit innostars

Razpisna dokumentacija in informacije:

https://eithealth.eu/opportunity/request-for-applications-of-ris-innovation-2020-project-proposals-for-eit-health-innostars/

Višina financiranja: do 75.000 EUR (največ 50.000 EUR na partnerja)

Rok za prijavo: 10.2.2020 do 12:00 (rezultati razpisa bodo znani 20.3.2020, izvedba projekta od 1.4.2020 do 31.12.2020)

Oddaja prijave: preko EIT Health Optimy platforme http://eithealth.optimytool.com/en

Od prijaviteljev se pričakuje udeležba na online seminarju (webinar) 21.1.2020 ob 10:00, kjer bo predstavljen projekt (EIT Health RIS 2020 Innovation Call), kako uspešno oddati projekt in predstavitev obrazcev na Optimy platformi.

Povezava do online seminarja: https://zoom.us/j/351791035?pwd=Z2tZRzUyckRtS3FvQWUrUTZQUTR3dz09

Z veseljem vam bomo pomagali pri prijavi, za individualno svetovanje se obrnite na: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Kontakt za več informacij o razpisu, razpisnih pogojih in oddaji prijave pa je: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Pomembno! Če je vaš akademski partner Univerza v Ljubljani ali katerakoli njena članica, potem je zaradi specifik razpisa ta partner lahko le pridružen partner in ni upravičen do financiranja. Ostali partnerji projekta lahko normalno prejmejo financiranje. Za več informacij se obrnite na Ljubljanski univerzitetni inkubator.

EIT Health je neodvisna institucija EU, ki s sredstvi iz programa Obzorje 2020 in drugih virov spodbuja podjetništvo in inovacije na področju zdravja ter aktivnega staranja. V okviru regionalne inovacijske sheme (RIS) in v sodelovanju z Ljubljanskim univerzitetnim inkubatorjem (EIT Health RIS Hub) želijo spodbuditi lokalno inovacijsko okolje v Sloveniji.

 

powered by social2s